publicitate, reclame, anunturi  

Fotografia: Stare de fapt / State Of Reality, KERUCOV .ro © 1997 - 2022 || Andrei VocurekAdauga fotografia STARE DE FAPT in Del.icio.us

Titlu fotografie: STARE DE FAPT
State Of Reality
Categorie foto: mediu rural
rural area
Setul / albumul: Viata simpla de la tara
Simple Life in the Countryside
Locatie foto: Sulina
Romania / Roumanie
Data realizarii: 17 septembrie 2011
Aparat foto: aparat Konica Minolta Dynax 5D
Format original: digital 3000 x 2000
Cromatica: fotografie color
color photograph
Disponibil: da | cod 1682 | K_1682
Postare foto: 24 noiembrie 2011

Cateva cuvinte:
Aici. Acolo. Oriunde. In jurul tau. Opac. Colorat. Evident. Nu vezi. Normal. Nu stii. In regula. Nu vrei sa vezi. Alegere. Nu intelegi. Nimic.


KERUCOV .ro © 1997 - 2022 || Andrei Vocurek

Viziteaza galeria foto KERUCOV .ropublicitate, reclame, anunturiAdauga fotografia STARE DE FAPT in Del.icio.us


Trimite comentariul tau pentru fotografia 'Stare de fapt':

Numele tau: *
Adresa email: *
Comentariul tau:
(max. 255)
Conditii:

Comentariul tau va fi publicat doar daca au fost completate campurile obligatorii, marcate cu (*), si doar dupa ce a fost aprobat de KERUCOV .ro


COMENTARII
esimo annonimus E fenomenala imaginea ( "compozitia " surprinsa ad-hoc).Nici sa fi vrut nu se putea organiza ceva mai complet ; mai complex. " Stare de fapt"...da, dar poate mai mult stare de spirit. Spiritul nostru romanesc, nacajit , chinuit de cind este lumea .Multumiri marunte in necazuri mari ;resemnari ascunse sub masca unei demnitati pastrate cu sudoare poate. In dreapta sus se vede un coltisor dintr-o casa noua, instarita dupa cum pare. Contrastul e izbitor. Dar ma intreb : in care dintre ele o fi mai multa omenie ( stiti, de la acel Om - cu "O " mare ...). Nu stiu de ce , dar fotografiile dvs. sint "tentante " pentru comentarii ( cel putin cit am reusit sa vad pina acum - nu prea am mult timp liber ) ,asa ca va rog sa nu va suparati daca ma mai apuc(a) sa-mi dau cu parerea pe ici pe colo. Sa reusiti sa faceti in continuare fotografii " vii".Multumesc.
Raspuns: Multumiri!
2011-11-25
22:54:30citeste
mai multe aici

din citate celebre:
Este mult mai usor sa critici decat sa fii corect. - Benjamin DisraeliKERUCOV .ro © 1997 - 2022 || Andrei Vocurek - proiect personal   ||   Toate materialele incluse pe www.kerucov.ro (fotografii, articole, lucrari etc.) sunt realizate de KERUCOV .ro. Toate drepturile asupra acestor materiale sunt rezervate si sunt detinute de autorii lor (Legea nr. 8/1996 / Dreptul de Autor). Orice reproducere de fotografii sau texte fara acordul scris al autorilor este STRICT INTERZISA.
publicitate, reclame, anunturi
Creative Commons License

KERUCOV .ro by Andrei Vocurek is licensed under a
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License.